Websites

Designer

Effective website

Een website is uw digitale portaal op internet, waarmee u uw bedrijf, maar ook producten of diensten op een professionele en aansprekende manier kunt presenteren. Daarom is het belangrijk dat uw website er goed uitziet op alle apparaten. Wij bouwen een nieuwe website voor u altijd volgens de laatste technieken, zodat deze op computers, tablets en mobiele telefoons goed leesbaar is.

Vroeger waren websites vooral een digitale folder op internet. Tegenwoordig worden websites veel meer gebruikt om in contact te komen met bestaande en nieuwe klanten. Om die reden voegen wij naar wens formulieren toe, integreren wij social media in websites en maken wij een digitale nieuwsbrief mogelijk. Als u producten wilt verkopen via uw website kan ook een bestelsysteem of webshop voor u worden ingericht.

SEO en SEA

Om goed te kunnen worden gevonden op Google ontwikkelen wij uw nieuwe website volgens de laatste standaarden. Goede teksten op uw website zijn daarbij essentieel. Graag helpen wij u met het maken van de juiste teksten, zodat u zo hoog mogelijk in Google komt.

Een actuele website is zeer belangrijk om aantrekkelijk te zijn voor uw bezoekers. Om uw website eenvoudig zelf te kunnen beheren ontwikkelen wij deze in WordPress. WordPress is één van de meest gebruiksvriendelijke beheersystemen ter wereld. Uiteraard kunt u van ons uitleg krijgen in het gebruik van dit systeem en mocht het u niet lukken zelf uw website actueel te houden, dan kunnen wij dit natuurlijk voor doen.

SEO

Webhosting

Om uw website op internet te kunnen plaatsen dient deze te worden gehost bij een internetprovider. Voor StudioJente is dat geen probleem, omdat wij zelf de hosting en e-mail voor u kunnen verzorgen. Wij doen dit specifiek voor uw bedrijf, zodat u nooit te veel betaalt. Wilt u e-mail op meerdere werkplekken en op mobiele apparaten tegelijk, dan kunnen wij dit ook voor u inrichten middels een online Exchange server. Hierdoor bent u flexibel en werkt alles volgens uw eisen.

StudioJente ontwikkelt uitsluitend op maat gemaakte websites voor bedrijven. Het is daarom van belang uw wensen goed te kennen, zodat wij met u kunnen meedenken over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Denkt u na over een nieuwe website voor uw bedrijf en wilt u hierover graag meer informatie, neem dan contact met ons op.