Content creatie

Fotograaf aan het werk
Bedrijfsfotograaf aan het werk

Fotografie

Het is een cliché: een beeld zegt meer dan 1000 woorden. De afbeeldingen die u gebruikt voor op uw website, social media en brochures moet om die reden natuurlijk perfect zijn! Dat kunnen wij voor u regelen. Samen met een team professionele fotografen kunnen we voor ieder bedrijf een geweldige fotocollectie samenstellen.

Onze specialisaties
  • Bedrijfspanden en huizen
  • Portretfoto's van uw medewerkers
  • Stockafbeeldingen
  • Social media content
Videoproducties

De hersenen van de mens verwerken beelden veel sneller dan teksten. Bovendien blijven beelden langer in het geheugen hangen. Om deze reden maken steeds meer bedrijven gebruik van bedrijfsfilms om zichzelf of producten op een eigentijdse en positieve manier te presenteren.

Presentatie
Er zijn verschillende soorten bedrijfsfilms. De meeste bekende is de presentatie van uw bedrijf, waarbij de kijker met beelden wordt meegenomen in uw bedrijf en enthousiast wordt gemaakt om zaken met u te doen. Ook kan een presentatie van een product worden gefilmd of een instructiefilm worden gemaakt. Belangrijk om te weten is dat het er niet toe doet hoe groot uw bedrijf is, een bedrijfsfilm is altijd de moeite waard.

Videoproducties

Een bedrijfsfilm kunt u gebruiken om een bedrijf of product te promoten. Het is daarom van belang dat deze in alle situaties en op alle apparaten goed te zien is. StudioJente maakt uw film daarom geschikt voor gebruik op uw website, maar ook op YouTube en uw eventuele social media kanalen, zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Om de film te realiseren maakt StudioJente gebruik van professionele software van Adobe en opnameapparatuur van Sony, waardoor met de nodige creativiteit een mooie film kan worden gerealiseerd. Denkt u na over een bedrijfsfilm of productfilms voor uw bedrijf en wilt u hierover graag meer informatie, neem dan contact met ons op.

Videocamera

Tekstschijven

Het schrijven van teksten is een vak op zich. Onze professionele tekstschrijvers zijn meester in het schijven van teksten die perfect zijn voor uw doelgroep. Dit kan gaan om teksten voor op uw website, brochure en social media. We schrijven in goed leesbaar Nederlands en eventueel andere talen zoals Arabisch, Spaans, Chinees en Duits. We schrijven de teksten in Nederlandse taal vanaf B1-niveau.

Search Engine Optimization

Om goed op Google gevonden te worden spelen de teksten op uw website een grote factor. Wij schrijven teksten speciaal voor het indexeren van uw website door Google.