Advertising

Team bespreekt advertising plan

Online advertising

Er zijn tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden om uw bedrijf te promoten op het internet. Soms ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. Onze specialisten kunnen u helpen met het samenstellen van een maatwerk marketingstrategie. Uw bedrijf is uniek en daar hoort een unieke aanpak bij. Er zijn een aantal opties om uw bedrijf op het internet beter zichtbaar te maken.

Zoekmachine optimalisatie

De zoekmachine Google scant een website op zoekwoorden en afbeeldingen die in relatie staan met uw aanbod, dit noemen we indexeren. Door het gebruiken van de juiste termen en zoekwoorden een website hoger in Google komen te staan waardoor u sneller gevonden zult worden. Door het laten uitvoeren van een zoekmachine optimalisatie op uw website kunnen onze specialisten uw website hoger in Google zetten. Dat is zeker voor onlineverkoop onmisbaar.

Google Advertising

Een veel gebruikte marketingtool is Google Advertenties. Dit is een moderne techniek om tegen zo laag mogelijke kosten een specifieke doelgroep te bereiken via de zoekmachine Google. Voor u kunnen wij een campagne inrichten die speciaal is gericht op de doelgroep van uw bedrijf.

Social media advertising

Iedereen zit tegenwoordig op social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Dit is om die reden een van de beste plaatsen om grote groepen mensen te bereiken. Social media kanalen verzamelen veel informatie over interesses van iedereen op het platform. Dat maakt het voor adverteerders mogelijk om een specifieke groep mensen te bereiken en daar kunt u natuurlijk ook gebruik van maken. Samen met u kunnen we bekijken wie uw doelgroep is en een passende strategie samenstellen. Wij kunnen de gehele advertentie van begin tot eind inrichten met professionele content.