De Klerk Gerechtsdeurwaarders

De Klerk Gerechtsdeurwaarders is een nieuw gerechtsdeurwaarderskantoor in de provincie Gelderland. Gerechtsdeurwaarder Ron de Klerk heeft ons gevraagd om voor het kantoor een website te ontwikkelen die voldoet aan alle behoeften van de gerechtsdeurwaarder op dit moment. De website is onderverdeeld in een algemeen-, opdrachtgevers- en klant-debiteuren portaal. In de website is ook een chatfunctie ingebouwd via Whatsapp.

Opdrachtgeversportaal
In het opdrachtgeversportaal kiest de opdrachtgever de branche waarbinnen die werkzaam is en vindt hier vervolgens alle branchespecifieke informatie. In het opdrachtgeversportaal kan ook eenvoudig een opdracht online worden ingediend en direct worden ingelogd in Dossier Online om de actuele stand van zaken in lopende dossiers te bekijken. Ook advocaten kunnen hun stukken via het portaal eenvoudig online aanleveren.

Klant-debiteurenportaal
In het Klant-debiteurenportaal vindt de debiteur van het gerechtsdeurwaarderskantoor alle informatie (bijsluiters) over de werkzaamheden die de gerechtsdeurwaarder uitvoert. De debiteur kan hier ook uitleg vinden over de beslagvrije voet en deze direct berekenen. Betalingen kunnen eenvoudig worden gedaan via iDeal. In het kader van maatschappelijk betrokken incasseren kan de debiteur online een verzoek indienen voor een betalingsregeling of betaalpauze. Als er in het kader van schuldenproblematiek hulp nodig is kan de debiteur informatie vinden over schuldhulpverleningsorganisaties en hiermee vanuit het portaal direct contact opnemen. Met betrekking tot de omgang met persoonsgegevens, klachten en vragen zijn ook formulieren opgenomen in het portaal. Met het klant-debiteurportaal kunnen debiteuren dus veel zaken online regelen, waardoor de kans van slagen hoger wordt.

Klant

Ron de Klerk

Projecttype

Website met klant-debiteurenportaal

Eindresultaat Eindresultaat bekijken