Van website tot marketingmachine!

Specialisten online advertising
Wilt u ook groeien met uw bedrijf?

Wij zijn de nieuwe generatie internetmarketeers, onze kennis en ervaring kunnen u helpen om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen!

Bent u klaar met marketeers die van alles beloven, maar niets waarmaken? Ik hoor het ze al zeggen: “De website is volgende week klaar!”. Vervolgens bent u weken verder en staat die mooie nieuwe website nog steeds niet online. Het onderhoud is vaak nog vervelender, aanpassingen laten dagen of zelfs weken op zich wachten. We begrijpen als geen ander dat een onbetrouwbare zakenpartner vooral frustratie oplevert!

Wachten bestaat niet-garantie

Wanneer wij uw website bouwen, garanderen wij een levertijd van het concept binnen 21 dagen. Uw bedrijfswerkzaamheden gaan door en u hoeft niet maanden op uw website te wachten. Stel nou dat wij de levertijd van 21 dagen niet halen, dan werken wij helemaal gratis! U ontvangt geen factuur en de website wordt alsnog opgeleverd. Zonder mankementen natuurlijk.

Maar... waarom zou u ons eigenlijk geloven?

We houden niet zo van opscheppen, maar we zagen de vraagtekens al bij u opkomen. We doen sinds onze oprichting zaken met meerdere grote juridische en financiële dienstverleners. U kunt denken aan Groot en Evers Amsterdam, Swier c.s. in Amsterdam en de familie Dijk van Oliehoorn Nederland. Daarnaast zijn we officieel partner van Google en hebben we in Friesland meer dan dan 30 ondernemers kunnen helpen met hun volledige internetmarketing.

Jente Veenstra, eigenaar van StudioJente

Plan een gratis, vrijblijvend en waardevol adviesgesprek in!

Onze marketingspecialist Jente Veenstra, de oprichter van StudioJente, komt een uur bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Hij analyseert uw online aanwezigheid en maakt samen met u een waterdicht plan om uw bedrijf online beter te presenteren. Tijdens het gesprek komt u achter:

  • alle mogelijkheden om uw website te optimaliseren.
  • hoe uw bedrijf efficiënter kan werken door gebruik te maken van moderne online tools.
  • 3 manieren waarop u geld kunt besparen met uw website.
  • hoe u sneller van bezoekers, waardevolle klanten kunt maken.

Er zit natuurlijk ook een maximaal aantal uren in onze dag. Wacht niet te lang en maak in 3 klikken een afspraak via de afsprakenmodule hiernaast of neem rechtstreeks contact op via 06 25 17 47 96.